|- Hjem -|- Kontakt oss -|- Om oss -|- Program -|- Bli med -|- English -|

Livsseilasen
Menighetsbladet

Aktivitetsdag på Isesjøbråten

Søndag 7. mars var det duket for aktivitetsdag på Isesjøbråten. Været var akkurat som bestilt, skyfri himmel og strålende sol! Dette lokket mange ut, og både peisestua og spisesalen var fullpakket under møtet. Ann Christin Johansen hadde andakt, først og fremst for barna, og som vanlig med mye innlevelse. Familiekoret sang av FULL HALS, og av hele hjertet. Det var et flott møte, herlig å se barna så ivrige og delaktige. Etter møtet kunne personalet i kiosken friste med pølser og vafler med mer. Barna fikk gå først, så vi voksne måtte pent vente… Da alle hadde spist seg gode og mette, bar det ut i sola til vinteraktiviteter. Mange barn akte i bakken ned mot vannet, og noen prøvde seg til og med på hoppet, andre klarte ikke å styre unna, og traff det de og… Andre ville heller gå på ski. Vi voksne… vi skravlet vel for det meste? Dette var en nydelig dag på alle måter, noen hadde ikke lyst til å dra igjen og utsatte hjemreisen i det lengste! Tusen takk til familiegudstjenesteteamet for et supert arrangement, både små og store hadde en flott dag!!

Aktivitetsdag 07.03.10 i bilder